bormaley Опубликовано 31 марта, 2011 Жалоба Опубликовано 31 марта, 2011 "Видавати себе за шляхетного тепер ніхто не соромиться, і такий звичай дозволяє носити крадену назву. Але я, щиро кажучи, дивлюся на такі речі трохи інакше. Я вважаю, що всякий обман принижує порядну людину". Це Мольєр і до сучасного українського бомонду вищенаведені рядки можна застосувати хіба що вибірково – "видавати себе за шляхетного тепер ніхто не соромиться". Уже 15-й рік поспіль всі ті, кого природа обділила елементарною порядністю і нагородила неприродним марнославством та рівноцінним йому баблом, мають змогу купувати собі звання "Людини року", щоб додати його до постійно поповнюваного переліку регалій. Чи ригалій (?), тут же навіть не у правописі справа. Я не хочу сказати, що прямо кожен отримує цю нагороду виключно завдяки грошовим внескам в 100 тисяч чи близько того, втім глибоко співчуваю тим виключенням, яких вписують в історію, ставлячи на один щабель з абсолютними пиздаускасами... Зы. Фотоподборка отличнейшая, снабжена сопутствующими коментами Цитата времена идут, а я не тороплюсь - коротаю дни у подножья ночи,если кто-то вдруг твой выключил звук - посмотри в глаза и сделай громче!
Lara Kroft Опубликовано 31 марта, 2011 Жалоба Опубликовано 31 марта, 2011 нельзя же так :))) я же в офисе.... Цитата
bormaley Опубликовано 31 марта, 2011 Автор Жалоба Опубликовано 31 марта, 2011 нельзя же так :))) я же в офисе.... и чё? из кабинета шефа раздавался неприличный ржач на весь офис?? Цитата времена идут, а я не тороплюсь - коротаю дни у подножья ночи,если кто-то вдруг твой выключил звук - посмотри в глаза и сделай громче!
bormaley Опубликовано 31 марта, 2011 Автор Жалоба Опубликовано 31 марта, 2011 Еще очень понравилось: А от звання "Меценат року" отримав Олександр Онищенко, меценанство якого проявилося у організації конкурсу краси, заради отримання акредитації на якій, журналісти мали підписати отаку цидулку. http://sumno.com/media/images/galleries/2010/09/05/veresen-2010/scaled.jpg Ще безумовна заслуга пана Онищенка полягає у тому, що він спонсорує кожен приїзд Жан-Клода Ван Дамма, єдина мета перебування якого в Україні - це потусити з Олександром Онищенком і різними тьолками. В принципі, Олександр Онищенко на тьолках не економить і тому його можна й справді назвати меценатом - дає тьолочкам бабло? Меценат! Цитата времена идут, а я не тороплюсь - коротаю дни у подножья ночи,если кто-то вдруг твой выключил звук - посмотри в глаза и сделай громче!
Lara Kroft Опубликовано 31 марта, 2011 Жалоба Опубликовано 31 марта, 2011 bormaley, ага, истеричный такой ржач :))) народ бегает поглядеть что же я такого тут делаю :)) Цитата
FreeLSD Опубликовано 31 марта, 2011 Жалоба Опубликовано 31 марта, 2011 Кунсткамера Они что, правда на фотках себя никогда не видели? Цитата Или что-то случилось, или одно из двух.
Гость bred Опубликовано 31 марта, 2011 Жалоба Опубликовано 31 марта, 2011 среагировал на заголовок, услышав литовскую речь, но, похоже, литуанизированный русский мат теперь стал расхож и в украине )))) кто ольяснит, шоцезахнеть? ) Цитата
bormaley Опубликовано 31 марта, 2011 Автор Жалоба Опубликовано 31 марта, 2011 среагировал на заголовок, услышав литовскую речь, но, похоже, литуанизированный русский мат теперь стал расхож и в украине )))) кто ольяснит, шоцезахнеть? ) це не шоцезахнеть, це - український бомонд! що незрозумілого??? Цитата времена идут, а я не тороплюсь - коротаю дни у подножья ночи,если кто-то вдруг твой выключил звук - посмотри в глаза и сделай громче!
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.