Перейти к содержанию
Симферопольский Форум

Украина после майдана

Рекомендуемые сообщения

Воюют деколи добре )

Живчику, все хотіла вас спитати, як мешканця західної частини країни. Скажіть, а для вас Донецьк та Луганськ - то ваша земля? Вас ці місцевини якось торкаються? Ви особисто чого туди поїхали воювати? Бо воєнкомат покликав, чи душа засвербіла? Чи вірите, що путіну край потрібна вша говерла і він вас полонить? Просто цікаво.

да що ж там розуміти? якщо вірити словам "українських воєнних", які стверджують, що "росіяни їздять на схід на сафарі", то це в зоні АТО звична справа. Ніби уїкенд, шашлики, уха, большой теніс. От нема чого їм робити - на вихідні приїжджають москаляки на своїх джипах на наш схід і давай кропів стріляти. Так? Не смішіть. Аби то було звичною справою (як намагаються нам втюхати самі чесні укрОїнські ЗМІ), то про це б кричали з самого першого дня АТО в усі горла. А так виходить - знали, мовчали, а коли Порєченков, такий-сякий, засвітився, то вирішили не мовчати.

Брехня чистої води. Мовчу вже про Порєченкова (99% його дій, описаних у наших ЗМІ, - перебільшена брехня, бо не такий він бовдур, аби по живих людях, ще й на камеру, лупити). Але в нас що сіре, то вовк. Взагалі сумніваюсь, що наші воєнні у переважній своїй кількості знають, що таке сафарі. Плутають, мабуть, зі словом сарафан.

Нє ну росіяни в ополченні є

Взяти до прикладу бабая стрелкова і тд,але то вершина айсберга хочете шось знати напевне їдьте на схід

П.с:на майбутнє новини не дивітся,ніякі

Живчику, все хотіла вас спитати, як мешканця західної частини країни. Скажіть, а для вас Донецьк та Луганськ - то ваша земля? Вас ці місцевини якось торкаються? Ви особисто чого туди поїхали воювати? Бо воєнкомат покликав, чи душа засвербіла? Просто цікаво.

Нє то не наші міста і не руські-вони унікальні

Хто пртйде то й і буде,місцевим і так пофіг

А та запхали туди застрашили прокуратурою,судом

Нє то не наші міста і не руські-вони унікальні

Хто пртйде то й і буде,місцевим і так пофіг

А та запхали туди застрашили прокуратурою,судом

щось ви надто демократичний західняк :beer2: таке кажете...

Зрозуміло. А ще мене весь час турбує питання: от чого бандера, коли за незалежність воював, то був героєм. А східняки, коли за те ж саме воюють, - то вже сепаратисти ;) .

То до продовження відповіді говерла путіну не потрібна ,як і мені

Азагалі то мені пох на схід так як і на крим

Можливо ви були на сході краще знаєте за мене шо таке блок пост і як воювати чи тртмати оборону на ньому ?

Та звідки ж мені це знати.

Я ж рядовий запасу, а Ви он скільки пройшли.

-з радістю послухаю ваші думки в лс.

Та не, звільни, рідний.

Мені локшини і тут вистачає.

Це ти вже дівчаткам свиданки в приват призначай.

Сообщение отредактировал Всеволод Борисович: Завтра- 24:59.

Азагалі то мені пох на схід так як і на крим

ну то кидайте ту війну! Їдьте додому!

щось ви надто демократичний західняк :beer2: таке кажете...

Зрозуміло. А ще мене весь час турбує питання: от чого бандера, коли за незалежність воював, то був героєм. А східняки, коли за те ж саме воюють, - то вже сепаратисти ;) .

Бандеру підтримували місцеві відсотків 80 і не словами а ділом

З іншої сторони куча людей яка підтримує днр чи лнр ,але коли доходить до діла то втікає в росію беларусь чи до нас а потім коли нап'єтся то вішає прапори днр чи тому подібне

Коли б місцеві дійсно були проти нас відсотків 70 то хир би ми куди дійшли

А вот что непонятно, так непонятно.

Одного тут просто за слова, неприятные слуху, гнобят.

А другого за вполне реальные действия одобрямс.

Ведь Живчик туда поехал, ну или его послали, с определенной целью, чего он и не скрывает.

Непоследовательность какая то.

И где Неллизар с ее приниципами?

Живчик, щось вам усе пофіг, нічого вас не хвилює, навіть говерла. І ото ви на одному страху воєнкомата на війні тримаєтесь? Життям ризикуєте? Кров людську пускаєте? Скажу вам суто теоретично: якби мені було все пох, то я б удома сиділа, або навіть на зоні (за дезертирство), але гнить в окопах за волонтерські бабки заради сєні і пєті - ні.

Карми не боїтесь? Розплати поколінь за страчені життя невинних? Я так розумію, священна війна - то коли на Львів напали. А так що?

Коли б місцеві дійсно були проти нас відсотків 70 то хир би ми куди дійшли

Оооо, передайте там, на всякий случай, что в Крым при таких раскладах не хер вам даже и думать ;)

У нас земля такая! Кроме цен ничего не растёт (с))

Живчик, щось вам усе пофіг, нічого вас не хвилює, навіть говерла. І ви на одному страху воєнкомата на війні тримаєтесь? Життям ризикуєте? Кров людську пускаєте? Скажу вам суто туоретично: якби мені було все пох, то я б удома сиділа, або навіть на зоні (за дезертирство), але гнить в окопах за волонтерські бабки заради сєні і пєті - ні.

коли б знав то вдома б сидів та і не в грошах суть,всіх грошей не заробиш

Просто не дивітся новини ,будь-які то вони нас сварять і тд ..є набагато більше цікавіших справ ..

коли б знав то вдома б сидів та і не в грошах суть,всіх грошей не заробиш

Просто не дивітся новини ,будь-які то вони нас сварять і тд ..є набагато більше цікавіших справ ..

то ви туди на заробітки поїхали :blink: ?

новини не дивлюсь. Хіба що прикалююсь з заголовків. Мене у різні там нацсвітомі сєкти не затягти :dribble:

Живчик, щось вам усе пофіг, нічого вас не хвилює, навіть говерла. І ото ви на одному страху воєнкомата на війні тримаєтесь? Життям ризикуєте? Кров людську пускаєте? Скажу вам суто теоретично: якби мені було все пох, то я б удома сиділа, або навіть на зоні (за дезертирство), але гнить в окопах за волонтерські бабки заради сєні і пєті - ні.

Карми не боїтесь? Розплати поколінь за страчені життя невинних? Я так розумію, священна війна - то коли на Львів напали. А так що?

Карми не боюсь так як невинних не рухав

то ви туди на заробітки поїхали :blink: ?

новини не дивлюсь. Хіба що прикалююсь з заголовків. Мене у різні там нацсвітомі сєкти не затягти :dribble:

Я не секьант а греко католик і скоро женюсь

В кожного своя мотивація що б плїхати на схід

Карми не боюсь так як невинних не рухав

Ну хоч когось-то вбили? Чи жодного разу ні?

Я не секьант а греко католик і скоро женюсь

В кожного своя мотивація що б плїхати на схід

як я думаю, у вас (воїнів, котрі там зараз воюють) є лише одна мотивація: тіпа захищати тіпа свою тіпа землю. Нє?

когда бы знал то дома бы сидел, да и не в деньгах суть,всех денег не заработаешь...

Ну да, ведь ты до того не знал, что едешь убивать террористов.

Экая прям наивность.

Или все- таки ты за бабло поехал?

И тебе не столь важно было за что тебе это бабло дадут.

Просто не смотрите новости ,какие то они нас ругают и тд ..есть гораздо больше интересных дел.

Ну конечно же, согласен.

Только у тебя интересным делом вышло на мой взгляд не такое уж интересное.

Это твое счастье, что ты не встретил на пути своего интереса взрослого дядю, прошедшего не одну горячую точку.

А то бы мог и в тырнет не выйти.

Живчик правий...

Дійсно на сході багато людей, котрі вішають прапори, а потім втікають кудись, кажучи, що нічого не робили і вони зовсім проти народних республік.

Ну да, ведь ты до того не знал, что едешь убивать террористов.

Экая прям наивность.

Или все- таки ты за бабло поехал?

И тебе не столь важно было за что тебе это бабло дадут.

Ну конечно же, согласен.

Только у тебя интересным делом вышло на мой взгляд не такое уж интересное.

Это твое счастье, что ты не встретил на пути своего интереса взрослого дядю, прошедшего не одну горячую точку.

А то бы мог и в тырнет не выйти.

На рахунок взрослих дчдічек на війні всьо рішає більше удача так як декого в решето і живий а в іншого один два осколки і насмерть

Так само і з афганцями ,ветеранами чеченських воєн.

Всі смертні і всі можуть не вернутись

То тільки в фільмах супер мега специ всіх валять пачками насправді все трохи по іншому

Живчик правий...

Дійсно на сході багато людей, котрі вішають прапори, а потім втікають кудись, кажучи, що нічого не робили і вони зовсім проти народних республік.

Ну так, патриотический фетишизм - это вирус. Причем, больше всего он прогрессирует в организмах неокрепших и выживших из ума свидомых. Бантички, фенички, лавочки, жовтоблакытные трусы - это ж как серьга в носу у быка. Нема серьги - значит, не бык :dribble: . А кто из этих публичных флаготрясов готов реально за нэньку побороться? жизнь отдать? процентов 5, не более.

Часто внимание на балконы и окна обращаю. Стоит дом, подъездов 5-6, этажей - 12. Все этажи как этажи, окна как окна, и лишь где-нить в самой убитой квартире (как правило, без ервоокон и с незастекленным балконом) флаг торчит. Большой такой, чтоб с Куреневки видно было. Тут живе патрыйот. А все остальные - козий горошек на бумажке.

Хотя, скажу я вам, еще полгода назад этих флаго-знаков было поболее. У некоторых ум дозрел, поснимали. Не модньо. А в провинции еще самый урожай идет. Пик сезона. Говорят, синяки под зеньками очень гармонируют с желтыми зубами. Нацсвидомо, йо!

http://www.pravda-tv.ru/wp-content/uploads/2014/02/maidaun.jpg

Я так розумію, священна війна - то коли на Львів напали.

Как??? Уже??? ....вроде и поспал-то всего 3 часа, а тут такое...

:D :D :D

Куплю или выменяю монеты ЦБ РФ 1коп 2014г и 5коп 2014г.

Сентябрина, притёрлись просто. Как по мне - их хватает. На майдане так вообще в одном окне висит красно-чёрный флаг)

На счет взрослих дчдічек на войне все решает больше удача так как кое-кого в решето и живой а в другой один два осколка и насмерть

Так же и с афганцами ,ветеранами чеченских войн.

Живчик, насчет тебя у меня уже сложилось мнение.

Что то, когда надо, ты слишком по- взрослому рассуждаешь. :rolleyes:

Что касается ветеранов, то ты их с собой то не равняй!

Все смертны и все могут не вернуться...

Про это только гоб знает.

А к нему в гости опазданий не бывает, как говорил Поэт.

То только в фильмах супер мега спецы всех валят пачками на самом деле все немного по другому...

Походу ты фильмоф насмотрелся ненужных.

Какие кстати?

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...