LisaAlisa Опубликовано 16 мая, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 16 мая, 2011 Письмо пришло, при чем 2й раз. Первый был на английском. Почему-то спам-фильтр пропускает их.Шановні Тимошенко, Я знаю, що цей лист прийде до вас, як сюрприз, хоча я не має наміруобмежувати вас. Дозвольте мені розпочати з офіційного введення собі,щоб ви. Я адвокат Konah Алекс, есквайр. юрист і головний партнер акредитованихЗакон Firm.I ранку адвокат, який представляє пізнього Енгра. Озеро. О.Тимошенко, який загинув під час цунамі 2004, перебуваючи у відпустцізі своєю родиною в Таїланді на відомому курорті острова Пхукет. Мій покійний клієнт прожив більшу частину свого життя час в Того івзяли тут як home.As консультант Цемент пошуку компаній в Того, вінзробив стан на себе, і я був його особистим адвокатом Spanning строкомна п'ять років. Мій покійний клієнт прийняв життя Страховий поліс,який дає право будь-що залишився в живих член його сім'ї на великусуму USD12.5 млн. (Дванадцять мільйонів п'ятсот тисяч доларів США) уразі його смерті. На жаль, його дружина і єдина жінка-дитина, який законом є йогонайближчі родичі померли разом з ним в результаті стихійного лиха і врамках існуючого закону тут, родичі мого покійного клієнта стаєблагодійників. Це як результат цього розвитку, що змусило мене увійти у великий пошукв інтернеті для можливих слідів його сім'ї рядків у друкованійсторінці, але безрезультатно. Однак, оскільки випадково ви обидва ведмедя ж прізвище, я хочуотримати вашу згоду представити Вас як по відношенню до мого покійномуклієнту через сімейні рядків у друкованій сторінці. Як адвокатпокійного, тягар доказування встановити ваші стосунки з моїм клієнтомвідпочинок на мене, і для досягнення цієї мети, Є судового процесу,пов'язаного яких я розповісти вам про подальшу листування, якщо Вивкажете інтерес. Я не переслідує цю претензію для грошового прибутку, але борг язобов'язаний мого покійного клієнта, як я маю намір використатичастину коштів для створення благодійного фонду або дитяча лікарня найого ім'я, не дивлячись вам буде достатньо винагороджений за допомогув цьому напрямку. Також заповнити вашу інформацію вона дозволить мені продовжити збанком про надання releaes фонду для вас. Повне ім'я .........Повна адреса .....Номер телефону .....Номер факсу ...........Номер мобільного телефону ........Приватні Email ........Вік .................Рід занять .........Країна походження ...Стать Чоловік чи жінка ...Сімейний стан .... Подзвони мені, як тільки ви отримаєте моє повідомлення +228-9338363. Також зв'яжіться зі мною прямо на приватну адресу E-MAIL (alexkonah64@gmail.com) Очікуючи почути від вас як можна швидше. Спасибо та найкращими побажаннями, Адвокат Алекс Konah, есквайр. Ломе-Того. Цитата Труднее всего отказаться и забыть не самого человека, а ту мечту которую он подарил, а ты поверила Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
arrpoSt1m Опубликовано 16 мая, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 16 мая, 2011 Язык себе поломал, млять Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
bormaley Опубликовано 16 мая, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 16 мая, 2011 Письмо пришло, при чем 2й раз. Первый был на английском. Почему-то спам-фильтр пропускает их. Обычное нигерийское письмо. Тупой лохотрон и разводняк. При себестоимости рассылки по миллиону адресов в тысчёнку-другую найдется я думаю 1-2 лоха ввалящих десяточку-другую ... Цитата времена идут, а я не тороплюсь - коротаю дни у подножья ночи,если кто-то вдруг твой выключил звук - посмотри в глаза и сделай громче! Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
LisaAlisa Опубликовано 16 мая, 2011 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 16 мая, 2011 Неужели среди Тимошенок лохи есть? :lol: Цитата Труднее всего отказаться и забыть не самого человека, а ту мечту которую он подарил, а ты поверила Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Odin Опубликовано 16 мая, 2011 Жалоба Поделиться Опубликовано 16 мая, 2011 я думаю 1-2 лоха ввалящих десяточку-другую ...Больше... В свое время один из моих шефов, в доску обеспеченный человек, прыгал от радости получив аналогичное письмо. Огорчали его минут пять, объясняя, что это лохотрон и халявные 700к евро он не увидит ;) Зы. была история когда вроде англичанин, вроде даже пастор, начал вести переписку с этими "нигерийцами" и пообещал сам помочь им по миссионерской линии и выплатить им кучу денег на их нужды, в случае, если те примут христианство и начнут покупать мисионерскую литературу. Сбагрив им за деньги пару брошюр, пообешав что вопрос решается положительно, потребовал дополнительные доказательства татуировку на теле в виде распятия и фотку этого самого распятия. И що вы думаете, получил фотку "тела" с новой татуировкой Цитата Орда и время Орды пришло Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.