Перейти к содержанию
Симферопольский Форум

не покупайте сгущенное молоко "555"


Рекомендуемые сообщения

Купил банку сгущенного молока "555"

на банке написано ДСТУ 4274:2003 "Молоко незбиране згущене з цукром"

8,5% жиру , без ГМО

Изготовлено по заказу: ЧП "Овсепян А.Х." АР Крым, г. Симферополь. тел./факс: (0652) 561-063, 560-702, 620-591.

Изготовитель: ЗАО "Беликский молочноконсервный комбинат", ул. Р. Люксембург, 15, пгт, Белики Кобелякского р-на, Полтавской обл., 39221., Украина, тел.:(05343)9-43-38.

Адрес предприятия производителя и мощностей (объекта) производства (местонахождение): ООО "Техмолпром", ул. Будька, 47, г.Гадяч, Полтавская обл., 37300, Украина, тел./факс: (05354) 2-29-40

 

ТАКАЯ ГАДОСТЬ !!!!

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

  • Ответов 60
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Изображения в теме

ЧП "Овсепян А.Х."

еще есть кукурузные палочки 555 от этого Овселяна - мерзость еще та, с вкусом машинного масла :)

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

ЧП наверно не причем, если конечно из предложенных рецептов не выбрал самый отстойный и если вообще предлагались рецепты.,

 

г.Гадяч

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

ОВСЕПЯН А.Х. ЧП

Адрес:

95001, АР Крым, Симферополь, Крылова ул., 73

Телефон:

(652) 561034

E-mail:

ovsepyan_client@mail.ru

 

Овсепян А. Х., СПД ФЛ

Симферополь : Склад-магазин, ул. Москалева, 11

 

ОВСЕПЯН АРТЕМ ХАЧИКОВИЧ 1972 СІМФЕРОПОЛЬ КУЙБИШЕВА 29

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

ФОП Овсепян А.Х., юридична адреса: Україна, АР Крим, м. Сімферополь, вул. Гавена, 99 код ЄДРПОУ 2650304410

Продукція: палички кукурудзяні солодкі неглазуровані

ФОП Овсепян А.Х., юридична адреса: Україна, АР Крим, м. Сімферополь, вул. Гагаріна, б. 22, ідентифікаційний номер 2650304410

Продукція: палички кукурудзяні солодкі неглазуровані

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

на вкус - какие-то крупинки во рту

развел с растворимым кофе, началось расслоение, молоко сворачивается хлопьями и отделяется от кофе

Первомайская так не расслаивается

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

У однорічних дівчаток через дитяче харчування почали рости груди

 

 

Тетяна Дергачева

 

 

Повертаючись до «модної» теми, хотілося б звернути увагу на головне, а не знову вести ніби-то «серйозну» розмову задля замилювання очей на дійсно серйозні проблеми.

 

 

Як повідомили спеціалісти Держспоживстандарту України, в товарах для дітей криється чимало серйозніших проблем ніж ГМО. Такі висновки працівники вказаного підприємства зробили після випробувань дитячої промислової та харчової продукції. На жаль, за результатами досліджень стало зрозуміло, що продукція, за котру українці сплачують немаленькі гроші, не те що корисна, а навпаки шкідлива а просто небезпечна для здоров’я. Тож розпочнемо з ГМО. Для забезпечення контролю на вміст ГМО на базі Всеукрїнського державного науково-виробничого центру стандартизації, метрології, сертифікації та захисту прав споживачів при підтримці керів­ництва Держспоживстандарту України була створена лабораторія молекулярно-генетичного профілю.

 

Як повідомив журналістам начальник Українського науково-методичного центру підтвердження відповідності та випробовувань харчової продукції Укрметртестстандарту Володимир Семенович, вплив ГМО на людський організм людини не розкрито жодним вченим. А поки що встановлено, що можливими наслідками вживання людиною генетично модифікованих продуктів можуть бути алергічні прояви, безпосередня токсична дія, може з’явитися стійкість мікрофлори до антибіотиків. Потрібно знати, що ГМ-організми можуть бути присутні в тій харчовій продукції, де використовується соя, соєвий білок, кукурудза, лецитин.

 

Держспоживстандартом були проведені дослідження на вміст ГМО в найбільш відомих марках дитячого харчування на українському ринку: «КРОХА», «МАЛЫШКА», «КАРАПУЗ», «ВИННИ», «РЕМЕДІЯ», «FRISO Фрісосой». В жодному із перевірених за результатами проведених досліджень вміст ГМО відсутній, так як і вказано на маркуванні.

 

Однак, не всьому, що написано на етикетці, можна вірити. І це підтверджують дослідження деякої харчової продукції, котру так полюбляють діти.

 

Тож читайте та запам’ятовуйте. Адже в Україні відсутні єдині державні санітарні норми, що регламентують вимоги до вмісту важких металів, гормональних препаратів, антибіотиків та інших небезпечних речовини в сировині, що застосовується для виробництва дитячого харчування.

 

 

Молоко незбиране згущене з цукром 8,5% жиру за ДСТУ виробник ЗАТ «Первомайський молочноконсервний комбінат», Миколаївська обл., м. Первомайськ. Згідно з НД продукт повинен містити виключно молочний жир. За результатами випробувань продукт не містить немолочних жирів.

 

 

Молоко незбиране згущене з цукром 8,5% жиру в жерстяних банках вагою 380 г за ДСТУ 4274:2003. Виробник ВАТ «Ічнянський молочноконсервний комбінат», Чернігівська обл., м. Ічня. За вимогами НД продукт повинен містити виключно молочний жир. За результатами випробувань продукт містить приблизно 10% молочного жиру та 90% рослинного жиру.

 

 

Молоко незбиране згущене з цукром 8,5% жиру в жерстяних банках вагою 380 г за ДСТУ 4274:2003. Виробник ЗАТ «Білицький молочноконсервний комбінат», Полтавська обл., Кобеляцький р-н, смт Білики. Згідно з НД продукт повинен містити виключно молочний жир. Продукт містить приблизно 10% молочного жиру та 90% рослинного жиру.

 

 

Молоко незбиране згущене з цукром т.м. «Заречье» в жерстяних банках вагою 400 г за ДСТУ 4274:2003. Згідно з НД продукт повинен містити виключно молочний жир. Продукт містить приблизно 90% молочного жиру та 10% рослинного жиру.

 

Морозиво має більш вдалу якість, якщо порівнювати зі згущеним молоком:

 

Морозиво на молочній основі «Пломбір», «Три ведмеді» за ДСТУ 4733:2007. Виробник ТОВ «Бердичівська фабрика морозива» Україна, м. Бердичів. Згідно з НД продукт повинен містити виключно молочний жир. За результатами досліджень продукт не містить немолочних жирів.

 

 

Морозиво на молочній основі «100% Пломбір» т.м «Рудь» за ДСТУ 4733:2007 ВАТ «Житомирський маслозавод», м. Житомир. Згідно з НД продукт повинен містити виключно молочний жир. За результатами — продукт не містить немолочних жирів.

 

 

Морозиво на молочній основі «Справжній український пломбір» т.м. «Ласунка ТОВ «Ласунка», м. Дніпропетровськ. Згідно з НД продукт повинен містити виключно молочний жир — продукт не містить немолочних жирів.

 

 

Морозиво на молочній основі «Просто пломбір» з ароматом ванілі т.м «Троянда» за ДСТУ 4733:2007 ТОВ «Еліт», Україна, м.Сміла. Згідно з маркуванням продукт повинен містити виключно молочний жир. Продукт не містить немолочних жирів.

 

 

Морозиво на молочній основі пломбір «Геркулес» за ДСТУ 4733:2007 ЗАТ «Геркулес», м. Донецьк. Згідно з маркуванням продукт повинен містити виключно молочний жир. Продукт не містить немолочних жирів.

 

 

Виявляється, найшкідливішими для дитячого організму є цукати та солодкі суміші.

 

Так із перевірених, майже всі мають синтетичні барвники.

 

Цукати: «КУМКВАТ» (вагові) — містить: тартразин ( Е 102), понсо 4 R ( Е 124), жовтий сонячний захід (Е 110); «АНАНАС язичок асорті” (вагові) — містить діамантовий синій FCF ( Е 133), жовтий сонячний захід (Е 110); цукат «Кубики ананасу» т.м. «Моя хата»— містить тартразин ( Е 102), азорубін ( Е 122), діамантовий синій FCF ( Е 133), жовтий сонячний захід (Е 110) …

 

Молочні продукти — за результатами перевірки майже всі відомі марки з виготовлення молочної продукції дотримуються всіх вимог. Однак є торгова марка, що не реагує на численні попередження та приписи від різних служб. Необхідно знати, що молочна продукція «Щодня» принесе для вашого організму не тільки користь. Наводимо приклад.

 

Йогурт 2,5% жирності плодово-ягідним наповнювачем «полуниця» «ЩОДНЯ» за ТУ У 15.5-19492247-002. Масова частка сорбінової (Е200) та бензойної (Е210) кислот. Продукт містить приблизно 5% молочного жиру та 95% рослинного жиру. Містить сорбінову кислоту 225 мг/кг, бензойну кислоту 31 мг/кг.

 

Йогурт питний елітний з кусочками фруктів «персик» 2,5% жирності з лактулозою т.м. «ЩОДНЯ».Містить сорбінову кислоту 223 мг/кг, бензойну кислоту 34,4 мг/кг.

 

Йогурт елітний з плодово-ягідним наповнювачем «малина” 2,5% жирності т.м. «ЩОДНЯ». На маркуванні вказано БЕЗ КОНСЕРВАНТІВ. Проте містить масову частку сорбінової (Е200) та бензойної (Е210) кислот. Містить сорбіновкислоту 186 мг/кбензойну кислот 19,7 мг/кг. Такі невтішні результати маємо в багатьох зразках молочної продукції ТМ «Щодня».

 

ЦУКЕРКИ І ВАФЛІ — солодощі, що так полюбляють діти й купують дорослі, своєю якістю в прямому розумінні «вбивають наповал». Нагадаємо, транс-ізомери ненасичених жирних кислот — сполуки, що утворюються у великій кількості під час гідрогенізації рослинних олій. В організмі людини транс-ізомери викликають порушення життєдіяльності багатьох клітин, збільшують ризик виникнення серцево-судинних та онкологічних захворювань, особливо у новонароджених та дітей молодшого шкільного віку. На даний час у розвинених європейських країнах встановлено жорсткі гранично допустимі рівні вмісту транс-ізомерів у продуктах харчування. Наприклад, у Данії вміст транс-ізомерів в оліях та жирах не повинен перевищувати 2%. В Україні вміст транс-ізомерів олеїнової кислоти нормується у спредах і маргаринах (не більше 8%), жирах переетерифікованих (не більше 10%) та жирах для молочної промисловості (не більше 15%).

 

Наводимо приклади із дослідженої продукції

 

Цукерки «Примха” з вершковим смаком ЗАТ «АВК», Україна, м. Донецьк. Жир, виділений із цукерок, містить 34% транс-ізомерів олеїнової кислоти. Цукерки «Примха»з шоколадним смаком ЗАТ «АВК», Україна, м. Донецьк. Жир, виділений із цукерок, містить 32% транс-ізомерів олеїнової кислоти. Цукерки «Тортюфель київський” ТОВ «Віва», Україна, м. Луцьк. Жир, виділений із цукерок, містить 20% транс-ізомерів олеїнової кислоти. Шоколадно-вафельні цукерки «Шоколадні історії», «Джек» ЗАТ «Виробниче об’єднання «Конті», Україна, м. Донецьк. Жир, виділений із цукерок, містить 13% транс-ізомерів олеїнової кислоти. Цукерки «Гулівер» ЗАТ «АВК», Україна, м. Донецьк. Жир, виділений із цукерок, містить 10% транс-ізомерів олеїнової кислоти. Вафлі «Престиж» АТЗТ «Харківська бісквітна фабрика», Україна, м. Харків. Жир, виділений із вафель, містить 6% транс-ізомерів олеїнової кислоти.

 

Шановні дорослі, намагайтеся годувати своїх дітей натуральними продуктами, дбайте про їх здоров’я…

 

 

У однорічних дівчаток через дитяче харчування почали рости груди

 

У Китаї новий скандал з дитячим харчуванням. У маленьких дівчаток почали рости груди

 

Першими майже одночасно вдарили на сполох батьки трьох дочок у віці від 15 місяців до 4-х років. У дівчаток набубнявіли і стали збільшуватися молочні залози.

 

Лікарі перевірили рівень гормонів в організмах дітей і вжахнулися. Естрадіол і пролактин у дівчаток у кілька разів перевищував нормальний рівень цих гормонів в організмах зрілих жінок.

 

Всі діти протягом тривалого періоду — від декількох місяців до декількох років — приймали в їжу дитячу молочну суміш виробництва місцевої компанії Synutra. Місцева влада заявила, що не проводять експертиз харчових продуктів за заявами приватних осіб. Але випадки з дівчатками набули розголосу, і владі доведеться оголосити офіційну позицію з цього питання.

 

В 2009 році після скандалу з меламіном за вироком суду було розстріляно кілька керівників компаній-виробників молочних продуктів. Нагадаємо, за 2010 рік в Україні забракували 89% імпортного дитячого харчування.

 

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Молоко незбиране згущене з цукром 8,5% жиру в жерстяних банках вагою 380 г за ДСТУ 4274:2003. Виробник ЗАТ «Білицький молочноконсервний комбінат», Полтавська обл., Кобеляцький р-н, смт Білики. Згідно з НД продукт повинен містити виключно молочний жир. Продукт містить приблизно 10% молочного жиру та 90% рослинного жиру.

 

(из этой же статьи)

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Состав продукта на банке указан?

указан :)

молоко коровье цельное

сахар белый

вода питьевая

сахар молочный

 

скорее всего из сухого молока сделаны эти 555

Тест: сгущенное молоко.

Согласно ДСТУ 4274:2003 для производства сгущенки используют молоко коровье цельное и обезжиренное, молоко сухое, сливки, маслянку (остается при производстве масла), сахар и сахар молочный (лактозу), воду. Исходя из этого перечня сырья, а также приведенной выше области распространения стандарта, напрашивается не очень приятный для потребителя вывод: сгущенку разрешается делать из сухого молока. Пускай и так, куда важнее, что в перечне сырья нет ни растительных белков, ни растительных жиров, ни загустителей, ни красителей, ни подсластителей, ни консервантов. А значит сгущенка с пометкой ДСТУ 4274:2003 – это исключительно молочный продукт с сахаром. Но так ли это на самом деле? Сомнения закрадываются еще больше после того, как начитаешься в Интернете объявлений о продаже аналогов сухого молока для производства сгущенки. При этом подробного состав таких аналогов нет, упоминается лишь присутствие молочного белка, лактозы, растительного жира. Еще интереснее выглядит предложение специальной добавки для производства сгущенного молока методом простого смешивания ингредиентов (!!!), т.е. без выпаривания и уваривания. Такие ухищрения позволяют существенно экономить на производстве продукта. Но имеет ли право такой продукт называть сгущенным молоком, если молоко там присутствует только частично, а выпаривать его никто и не выпаривал?...

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Ну... вариантов тут немного — через общество защиты прав потребителей начинать портить жизнь владельцу торговой марки.
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

балансом, по соотношению цена - состав, долго была "Ичня", но ещё с прошлого года это стало такое унылое говно, шо супруга обожающая сгущёнку сказала пидарасы кругом её вообще не покупает ни за пять ни за пятнадцать :blink:
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

я покупала сгущенку в жестянке Первомайское, Николаевской области - весьма и очень :bravo: там еще голова ребенка нарисована)))

и на вкус, и на цвет, и консистенция - все отлично.

 

зы.

ооо, у них даже сайт есть!

вот она, эта сгущенка - http://pmkk.formula-smaku.com/index-7.html

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Первомайская - хорошая

и вот еще хорошая Сгущенное молоко "Рогачев" - забытый вкус детства (и вес - 400 гр.) ;)

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

отличная сгущёнка "Рогачев".

где её можно в Симферополе купить? я покупал её в Донецке на рынке около Мясокомбината, а у нас не видел.

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

отличная сгущёнка "Рогачев".

где её можно в Симферополе купить? я покупал её в Донецке на рынке около Мясокомбината, а у нас не видел.

на Лермонтова в "Свитязе" (бывшая "Большая ложка")

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

  • 4 недели спустя...

еще есть кукурузные палочки 555 от этого Овселяна - мерзость еще та, с вкусом машинного масла

во первых Овсепяна во вторых машиного масла там нет не делайте плохую рекламу

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

АНАЛОГ СУХОГО МОЛОКА

Жирность 10%

Область использования:

Производство сгущенного молока.

АНАЛИТИЧЕСКАЯ СПЕЦИФИКАЦИЯ:

 

Наименование Показатели

Состав

Комбинированная немолочная смесь с частично гидрогенизированным соевым маслом.

Органолептические показатели

Вкус и запах свойственные свежему пастеризованному молоку, без каких-либо посторонних привкусов и запахов

Консистенция мелко распыленный сухой порошок

Цвет белый со светлым кремовым оттенком

Физико-химические показатели

Массовая дола влаги, % < 3,5

Массовая доля белка, % 4,5 min

Массовая доля жира, % 10,1 min

Углеводы, % 63,0 min

Холестерин, g/гр. 0 min

Зольность, g/гр. 10,2 min

Микробиологические показатели

Стандартное микробное число не более 50 000 КОЕ / гр.

Колиформы не более 0,9 / гр

Плесени и грибки не более 10³ КОЕ / гр.

Сальмонелла нет / 25 гр.

Минералы

Калий 0,54

Фосфор 0,22

Сода 0,09

Дополнительные показатели

Подгоревшие частицы 7,5 мг

Срок хранения 12 месяцев с момента производства (при температуре менее 26°C и влажности менее 65% в упаковке).

Упаковка многослойный бумажный мешок с полиэти-леновым вкладышем, масса нетто 25 кг

ОСНОВНЫЕ ПРЕИМУЩЕСТВА

 

Существенное увеличение рентабельности производства (с сохранением стандартных качественных характеристик сгущенного молока);

Использование в стандартном производстве;

Отсутствие органолептических дефектов в конечном продукте (кормовой привкус, прогорклость, горький вкус, песчанистая консистенция, бактериальное загустение);

Вкус и запах натурального коровьего молока;

Естественный цвет сухого молока;

Растворимость при комнатной температуре;

Естественные внешний вид коровьего молока после растворения и кипячения;

Стабильность при кипячении;

Возможность использования в производстве с горящей и холодной технологией обработки;

Стабильность качества.

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

а почему там все экологическо чистое там моя тётя работает в цехе

Прикрепленные изображения

 

* Прикрепленное изображение: 256.jpg

 

 

 

на картинке ваша тетя? или чувак в руке сгущенку несет? :D

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Под торговой маркой 555 выпускается еще и туалетная бумага... Что-то мне подсказывает, что сырьевая база для всей этой продукции одна и та же.

Хехе.

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

Загрузка...

Чат

Чат

Please enter your display name

×
×
  • Создать...